Strikking, hekling, og litt matknask finner du her hos meg.


onsdag 13. april 2011

Kortjakke


Kortjakke strikket i 100% ull, myk som bomull og god å ha over en liten topp på litt kjøligere dager. Også tøff over en bluse som vist på bld over. Str 6/9 mnd.

6 kommentarer:

 1. Kjempeflott jakke i en anvendelig farge!
  Fint med jordfarger og lekkert med blomsterknapper. :)
  Hilsen meg

  SvarSlett
 2. Hei, bare lurte på hvor mye du skal ha for en hals? :)
  Har kjempelyst på, men har aldri funnet en jeg liker eller riktig størrelse.. Du vet vel best hvilken størrelse jeg må ha? ;)

  SvarSlett
 3. Hei! Så gøy at du henvender deg til meg! :) Det kommer litt ann på garnet, mønster osv.. Er det en spes farge du tenker på, skal det være i ull? (det er mye deilig ull som ikke klør). Grovt regnet blir det ca 150-200kr. Har du tenkt deg ut noe eller skal jeg komme med forslag? Jeg gir deg en sikker pris når jeg vet hva du vil ha. :)

  SvarSlett
 4. hmm.. har egentlig bare tenkt en helt vanlig hals :) mørkegrå farge, nesten svart hvis du skjønner hva jeg mener, og hvis garnet er varmt og litt mykt så spiller det ingen rolle hva slags det er! Så får prisen bare bli som den blir :D

  SvarSlett
 5. Denne jakka var tøff ja, og nydelig å ha utenpå en kjole.

  SvarSlett
 6. Er du interessert i å dele oppskriften? Jeg liker jo best å strikke ting selv ;) Betaler så klart :) Det samme gjelder den poncho'en i lilla og hvit/krem. Jeg har siklet på den så lenge!

  SvarSlett

Kommentarer fra mine herlige lesere! <3