Strikking, hekling, og litt matknask finner du her hos meg.


tirsdag 12. juni 2012

Ei bjørk i hagen.....

..........ja, i beddet faktisk. 
Pga den store plassen dette treet har fått i min kjæres hjerte, så blir ikke dette fjernet (med det første). Bjørka er fin den, det er ikke det, men når man bor midt i skogen, omringet av trær, så MÅ man ikke ha ei bjørk i beddet mener nå jeg.  Men når det først er slik så får man bare gjøre det beste ut av det, så hvorfor ikke pynte det opp litt.. :)Her har jeg brukt fargene lime og creme.

Jeg heklet poser jeg kunne ha glass med lys i, og gjett om det kilte i magen da jeg satt under ei lysende bjørk i nattens ulme.Nå er det jeg som ikke vil kvitte meg med bjørka... ;)


.......................................................................................................................Min bedre halvdel har jamret seg over at jeg har fjernet (den grusomme) taklampa over stuebordet, men lys over bordet skulle han få, bare på en litt annen måte. Ei stor grein ble dratt opp av ei myr, tørket i sola, og børstet før den kom opp i taket. Så var det bare å hekle poser og samle opp glass for å fullføre prosjekt.Her har jeg brukt fargen creme.

Jeg synes det ble vakkert, og det synes faktisk mannen også.. :)...................................................................................................................................


Lykter til bordet måtte jeg også ha:


Her har jeg brukt fargene creme og lime.Her har jeg brukt fargene rosa og creme.

..........................................................................................................................................

9 kommentarer:

 1. stilig! Utrolig fint med lyktene i treet. Så heilt magisk ut ;)

  SvarSlett
 2. Vak helt fantastisk og har sent inn bestilling til deg. Ønsker meg ei bjørk i hagen selv nå jeg ;)

  SvarSlett
 3. Nydelig, kjempefint med lykter i treet :)

  SvarSlett
 4. NYDELIG, MAGISK!!! Må nok frem med hekle kroken snart :)Desverre har jeg ikke noen Bjørk i hagen :( men kansje jeg får nøye meg med ei grein på balkongen?? Inspirerende!!!

  SvarSlett
 5. Herlighet, så nyyydelig! Fantastisk flott med lykter hengende både i bjørketreet og på greinen inne! Så stemningsfullt!
  Takk for vakker inspirasjon!

  Klem

  SvarSlett
 6. Nydelige lykt-poser! Du er SÅ flink! :)
  Herlig med posene i bjørketreet, det minnet meg om en episode med Pippi Langstrømpe... :) Og så flotte de var hengende i greinen inne.
  Lykke til med utfordringen! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 7. Hehehe, morsomt skrevet, og jeg deler dine synspunkt om tre i bed midt i skauen ;-) veldig koselig med lykter i, da! Tenk såå koselig å ha jentekvelder her i sommer, da!

  Ha en fin kveld, vennen!

  Klemmer

  SvarSlett
 8. FANTASTISK stemning under den bjørka!! Nei, den må du ikke fjerne. Alle vi vel ha en bjørk i bedet...hihi. De lysposene dine er superflotte!

  SvarSlett
 9. whoa!! for en smart oppfinnelse! eventyrtre! :D skulle bare vært masse blomster i treet :))

  SvarSlett

Kommentarer fra mine herlige lesere! <3