Strikking, hekling, og litt matknask finner du her hos meg.


onsdag 20. februar 2013

Drops for øyet


Småjentene her i hus deler rom, men jeg regner med at en vakker dag vil storesøster ha sitt eget, og når ting tar tid så tenkte jeg det var lurt å begynne allerede nå.
Rommet er sånn midtimellom, ikke lite men heller ikke stort. Utfordringen er skråtaket og kun 1 vindu som ikke får så altfor mye sol, altså et rom med lite lys!
Dermed MÅ det innredes med GLADE farger, og mye refleksjon i møbler/speil/ tapet i rommet.
Dette er et prosjekt jeg skal bruke lang tid på, det er viktig at det skal være et kose prosjekt hvor man kan tydelig se at det har vært et lystbetont arbeid fra begynnelse til slutt. :)Jeg velger 3 farger som skal gå igjen, men hvor det også er mulighet for å enkelt bytte farger om man skulle bli lei. Derfor heklet jeg et teppe hvor jeg kan plukke ut glade dropsfarger.
Fargene som ble plukket ut denne gangen er hvit, mintgrønn, og (selvfølgelig) ROSA etter storesøsters ønske.

I og med at teppet skal være på et barnerom måtte jeg velge et garn som er slitesterkt og tåler en god vask, og det gjør sannelig dette! Med 60C vask skal det vel holdes rent og pent noen år... ;)
Så over til den sjarmerende lille stolen som jeg fant på låven. Den var slitt, knekt, reparert her og der, sementsøl, malingsøl og skranglete, men likevel så utrolig sjarmerende!
Slik så den ut da jeg fant den:Jeg liker at ting ser godt brukt ut og var streng på at den ikke skulle pusses, eller shines opp på noen annen måte enn en real vask og god tørk før malingen kom på.
Falt helt pladdask for denne myke grønnfargen, og synes den ser flott ut med høy glans. Denne kommer garantert til å lyse opp loftsrommet. :)Er det flere som holder på med oppussingsprosjekter?? :)


5 kommentarer:

 1. Hei på deg! Hele huset vårt er et eneste stort oppussings-objekt, så ja til det spm, hihi!
  Nyydelig teppe du har laget! Og stolen..eelsk!! Herlig denne fargen:-) jeg malte kjøkken lampen min med en veldig lik farge i dag,og ble såå fornøyd!
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Hanne:-)

  SvarSlett
 2. Så vakkert teppe :) Ingen oppussingsprosjekter på gang nå, men vet de kommer sånn helt plutselig ;) Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 3. Hei,så flott den ble,jeg har å noe som skal fikses å males,men venter på varmen da jeg må stå i garasjen,har ikke lyst å fryse i hjel heller så narme våren ha,ha.

  SvarSlett
 4. Å ja, det er flere. Pusser opp et helt rekkehus. Men det er de små tingene det er moro å pusse og male på. Har bl.a. malt en gammel margarinkasse i den fargen du har brukt. Den er kjempefin. Artig at du reddet den gamle stolen!

  SvarSlett

Kommentarer fra mine herlige lesere! <3