fredag 19. april 2013
Kylling i karri og havrefløte (Allergivennlig)
Til denne retten må jeg kjøre noe i foodprosessor (men for noen fantastiske smaker det da blir!!) , har nemlig 2 små og 1 stor som er litt redd for gode grønnsaksklumper i middagen ;) Og det er jo alltid gull verdt når alle 3 mumser i seg sunne saker uten å vite at de gjør det, og attpåtil sier "mmmmm, såååå godt"... :)
Men synes også at de må tilvennes, så jeg sparer noen grønnsaker som kuttes i biter.
Til 4 personer. Du trenger:
- 1 pakke Havrefløte
- 3-4 kyllingfilet
- 1 boks ananas
- 1 eple
- 1 paprika
- 1/4 blomkål
- 1 liten løk
- 1cm fesrk ingefær
- salt
- pepper
- karri
- olje til steking
Slik gjør du:
Stek kyllingfilet raskt i olje på sterk varme, og krydre med salt, pepper og karri etter smak.
I foodprosessor: 1 boks ananas (saften også), 1/2 eple, 1/2 paprika, løk, ingefær, og blomkålen. Kjør til du får en tykk saus.
Saus:
Bland den tykke sausen med havrefløten og kok opp. Legg i kyllingfiletene og la koke i 15 min.
Ha i den halve paprikaen og halve eplet rett før servering.
Godt med ris til!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Det hørtes veldig godt ut:))
SvarSlettGod helg til deg!
Klem fra Lillian
Takk for oppskriften! :) Hørtes deilig ut!
SvarSlettHa en koselig helg! :)
Klem Lisa