Strikking, hekling, og litt matknask finner du her hos meg.


tirsdag 29. januar 2013

Nøttefri marsipan




Du trenger:

100g solsikkekjerner
100g melis
2-3 ss vann
Litt melis til å rulle i.

Gjør slik:

Mel opp solsikkekjerner og bland godt med melis.
Ha i vann og elt til det blir en deig.
Form til kuler og rull lett i melis.

Del med dine kjære og NYT sammen!

Jeg prøvde også for morroskyld å steke en kule jeg trykket flat på bakepapir.
Inn i ovn på 200C i ca 2-4 min, (ferdig når fargen er gyllen), avkjøl.
Resultat: En fantastisk god kjeks!!

Og for de som ikke liker solsikke, eller vil erstatte det med noe annet, kan man bruke havregryn, eller gresskarkjerner. Bare husk å mele det opp ;)

1 kommentar:

  1. Oj, går DET an altså???!!! Smakte det marsipanlignende også?

    SvarSlett

Kommentarer fra mine herlige lesere! <3